Apa Yang Anda Perlu Tahu

Apa Yang Anda Perlu Tahu

Dapatkan Penilaian Luka Anda

Adakah anda mempunyai luka sukar sembuh? Adakah anda membelanjakan wang untuk rawatan yang tidak berhasil? Adakah anda takut amputasi akan menjadi satu-satunya jalan penyelesaian? 

Kami menawarkan penyelesaian yang lebih baik: rawatan tersuai untuk luka kronik oleh doktor yang memberi tumpuan terhadap penjagaan luka.

Rawatan Luka Oksigen yang Berpatutan

Merawat luka sukar sembuh tidak semestinya mahal. Dengan pilihan harga yang menarik, anda tidak perlu risau tentang kos rawatan. Yang perlu anda lakukan adalah fokus pada penyembuhan. Selebihnya biar kami merawat anda.

Rawatan luka yang sukar sembuh merupakan set kemahiran khusus. Pasukan pakar kami memahami aspek perubatan dari segi penjagaan luka, emosi dan juga psikologi. Kami di sini untuk menyelamatkan anggota badan dan nyawa di Malaysia dan seluruhnya.

Pendekatan Holistik

Diagnostik di Klinik

  • Kami menggambarkan bakteria di dalam dan di sekitar katil luka dan menunjukkan kemajuan penyembuhan dari semasa ke semasa.
  • Indeks tekanan brakial jari kaki (TBPI) adalah cara yang tidak invasif untuk menentukan perfusi (laluan cecair melalui tisu) arteri di kaki dan jari kaki.
  • Kami memerlukan penentuan ukuran/diagnosis Penyakit Arteri Periferi (PAP)

Mengapa Pilih Kami

40 Tahun Pengalaman

Perkhidmatan Yang Memenangi Anugerah

Pakar Penjagaan Luka Terlatih

Diagnostik Di Klinik

Pilihan Penjagaan Di Rumah Yang Mudah

Harga Berpatutan

Mengembalikan Harapan

Luka kronik ketika ini mempengaruhi jutaan orang di seluruh dunia. Kami berada di sini untuk menyelamatkan anggota badan dan nyawa menggunakan teknologi pintar, terapi canggih dan pasukan pakar.

Siapa Yang Harus Datang Ke Klinik Kami

Jika anda mempunyai luka sukar sembuh, kronik atau tidak sembuh tempah janji temu. Kami mempunyai kepakaran khusus dalam merawat:

Kudis terbuka atau luka yang biasanya berlaku di bahagian bawah kaki.

Kecederaan setempat pada kulit. Juga dikenali sebagai ulser katil atau kudis tekanan.

Biasanya berlaku pada kaki (bahagian bawah) dan mengakibatkan pengumpulan darah. Ini boleh berlaku kerana peredaran darah yang lemah.

TEMPAH JANJI TEMU

Gunakan borang ini untuk membuat janji temu dengan salah seorang doktor penjagaan luka kami.

Kami akan menghubungi anda untuk penjadualan masa untuk datang ke klinik. Bertemu dengan doktor berkelayakan yang boleh menilai luka anda dan mengesyorkan pelan rawatan terbaik.

Nota: Medan yang ditandakan dengan asterisk* adalah perlu dan mesti dilengkapkan.

Butiran kenalan


    Dengan menghantar borang ini saya faham bahawa klinik inocare akan melindungi maklumat saya mengikut akta perlindungan data peribadi 2010.

    ms_MYMalay